BK Landora

Referat: IK Wormo vit - BK Landora

Ååååååhhhhhh wooooooow vilken match på Exan idag :D :D!!! Molnigt, liiiite vårkänsla i vinden ändå - perfekt fotbollsväder.
Endast en avbytare - men va' sjutton vi har haft en bra vinterträning ställde de taggade, blå killarna upp. Alltid lika trevligt att möta Landorakillarna. Och VILKEN MATCH lagen bjöd på. Två lag som verkligen spelar boll - inga långbollar här inte utan det kampades över hela planen.

Då blå startade bäst och starkast och bjöd på fantastiska passningar framåt, fantastiska löpningar och många avslut på mål. Men längst bak i Landora stod en målvakt i högform. Inte mindre än 17 anfall stoppade han! Dino hade lite bekvämare - fick 8 anfall mot sig. De blå vann perioden genom att få in ett snyggt passningsmål - det är så man kommer förbi en bra målvakt - där Lucas satte en perfekt assist som Elmin fick in elegant.

Andra perioden spottade Landora upp sig - men Elmin lyckades få in ytterligare ett mål bakom målvakten till slut: 7 - 3 i anfall till Wormo. En jämnare period.

Och sista och tredje då kom Landora i vågor och de blåa började krokna lite - givetvis, inte mycket vila. Och Landora lyckades kvittera till sist - och det kändes som ett bra resultat :). De blå vann anfallsstatistiken dock - 15-6 och Landora kan hylla sin målvakt.

En stolt tränare som. gick av planen idag! Grabbarna gav verkligen allt och visar hur de bara utvecklas och utvecklas. Glad påsk och vi ses på söndag och sedan måndag!! Tack Landora - vi möts väl igen hoppas vi!

sön 20 nov 2022, 10:00 BK Landora - IK Wormo vit
ons 15 maj 2024, 18:00 BK Landora - IK Wormo vit